Nieuws

Black Friday

Black Friday

20/11/2017

Black Friday, de vrijdag na Thanksgiving, mag dan wel een jarenlange Amerikaanse traditie zijn, voor deze 2017-editie maken wij bij Colman er een exclusieve aanbieding van! 

Op onze huidige voorraad van Girard-Perregaux horloges, geven wij u een voordeel/korting van maar liefst 40%. 

Daarnaast wordt onze hele stock van Graham en CVSTOS horloges u aangeboden aan -50%! 

 

Wij verwelkomen u met plezier in onze winkels te Knokke en Antwerpen om de collectie van Girard-Perregaux te ontdekken, Graham en CVSTOS vindt u in onze zaak te Antwerpen. 

 

Be there or be square.

Beschikbare uurwerken
GRAND PRIX D’HORLOGERIE DE GENÈVE

GRAND PRIX D’HORLOGERIE DE GENÈVE

08/11/2017

Naar goede gewoonte heeft de prestigieuze ceremonie van de GPHG in het Grand Théâtre de Genève plaatsgevonden en Colman is trots dat Parmigiani Fleurier twee prijzen in de wacht mocht slepen met de Toric Hémisphères Rétrograde in de categorie Travel Time en de Tonda Chronor Anniversaire voor Chronograph.

Met zijn twee tijdzones is de Toric Hémisphères Rétrograde de ideale en ultra precieze reisgenoot terwijl de Tonda Chronor Anniversaire met zijn gouden binnenwerk de perfecte ode is aan de rijke geschiedenis van de chronograaf.

Als enige verdeler van Parmigiani Fleurier voor Antwerpen en Knokke nodigt Colman u dan ook van harte uit om deze twee huzarenstukjes van de haute horlogerie in de winkel te komen bewonderen.

Parmigiani
Zoute Grand Prix 2016

Zoute Grand Prix 2016

6 to 9 october 2016

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de zevende editie van deZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

De zevende editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 6 tot 9 oktober 2016 wordt Het Zoute het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw.

De Kustlaan en het hippe Albertplein in Het Zoute vormen het ideale kader voor de ZOUTE TOP MARQUES®. Prestigieuze automerken zullen er hun nieuwste modellen en primeurs tentoonstellen.

Meer info op de website