Tudor

Tudor is een bekroond Zwitsers horlogemerk en biedt mechanische horloges met verfijnde stijl, bewezen betrouwbaarheid en ongeëvenaarde waar voor je geld. De oorsprong van Tudor gaat terug tot 1926, toen "The Tudor" werd geregistreerd als merk door Hans Wilsdorf, de oprichter van Rolex. Hij richtte officieel de Montres Tudor SA Company op in 1946 om horloges te produceren die de traditionele Rolex -kwaliteitsfilosofie respecteren tegen een meer betaalbare prijs. Gedurende hun geschiedenis, dankzij hun robuustheid en betaalbaarheid, zijn Tudor-horloges gekozen door enkele van de moedigste avonturiers, zowel over land, op en onder water, op het ijs als in de lucht. Tegenwoordig omvat de Tudor -collectie iconische collecties zoals Black Bay, Pelagos, 1926 en Royal. Sinds 2015 biedt Tudor ook modellen met mechanische fabricagekalibres met meerdere functies en superieure prestaties.

Lees meer over de Tudor collecties

144 horloges

De Tudor collecties

Ontdek de collecties in uw Colman boetiek

Black Bay

Black Bay

TUDOR presenteert een nieuw technisch model met een heel nieuw uiterlijk. Dit horloge, Black Bay Pro genaamd, heeft een diameter van 39 millimeter, een vaste stalen bezel en een Manufactuur Kaliber met ingebouwde GMT-functie.

De Black Bay Collectie
Ranger

Ranger

Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van de british north greenland expedition presenteert tudor in 2022 het multifunctionele horloge ranger. dit model is uitgerust met manufactuur kaliber mt5402, een kast met een diameter van 39 millimeter en een sluiting waarmee de band snel kan worden versteld.402, a 39-millimetre case and a clasp with rapid adjustment system.

Ontdek de Ranger modellen
Pelagos

Pelagos

De modellen uit de Pelagos-lijn zijn uitzonderlijke multifunctionele horloges en het symbool voor avonturen op en onder water. Ze behoren tot de meest complete traditionele mechanische duikhorloges die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Duik in de Pelagos collectie
Royal

Royal

Met zijn geïntegreerde metalen band, gekartelde of met diamanten bezette bezel en automatische uurwerk is de nieuwe TUDOR Royal-lijn de belichaming van veelzijdige, betaalbare, sportief-chique elegantie.

Ontdek de Royal collectie
1926

1926

De 1926-horlogelijn is een eerbetoon aan de vroege geschiedenis van TUDOR in de vorm van een serie mechanische horloges die tijdloos en elegant zijn. De TUDOR 1926 is een klassiek horloge voor zowel mannen als vrouwen, verkrijgbaar in vier maten en met een ruime keuze aan wijzerplaten.

Ontdek de spirit van de 1926

HORLOGEVAKMANSCHAP

De traditionele kunst van het echte handwerk

Een TUDOR-horloge leeft. Het heeft een kloppend hart. Het neemt u mee naar de wereld van micro-precisie. De geavanceerde technologie in alle onderdelen wordt zorgvuldig getest. Keer op keer. Tot in de kleinste details. Obsessief haast. Elke beweging wordt onder de loep gelegd. De schoonheid en prestaties passen bij het meest veeleisende product. Bovendien is bij het ontwerp rekening gehouden met zijn bestendigheid én gebruiksgenot. Dit precisiemechanisme is een lust voor het oog en een genot voor de geest, en zal de tand des tijds doorstaan. De uitzonderlijke materialen, de duurzaamheid en het sterke ontwerp maken van elk horloge een uniek object.

Tudor ambassadors

In February 1926, the house of “Veuve de Philippe Hüther”, a watch dealer and maker, registered the trademark “The TUDOR” for Hans Wilsdorf. Established in Geneva, he acquired the exclusive usage rights from the dealer. On 15 October 1936, the house of “Veuve de Philippe Hüther” transferred the brand “The TUDOR” to Hans Wilsdorf. In this same period, the rose of the TUDOR dynasty appeared on the dials. Inscribed within a shield, this logo symbolised the invincible union of strength – the watch’s robustness – with grace – the beauty of its lines.

David Beckham

David Beckham

Tudor Ambassadeur

Als kind had David Beckham een droom. Wanneer hem werd gevraagd wat hij later wilde worden, zei hij steevast ‘voetballer’. Deze drijfveer op jonge leeftijd maakte van hem een van de meest geprezen, geliefde en succesvolle spelers uit de geschiedenis van de sport. Hij speelde voor drie grote clubs en kwam 115 keer uit voor het Engelse nationale elftal, waarvan 59 als aanvoerder. Tot zijn grootste successen behoren het winnen van 6 Engelse landskampioenstitels, 2 MLS cups, het Spaanse kampioenschap en de UEFA Champions League.

Jay Chou

Jay Chou

Tudor Ambassadeur

Jay Chou groeide op in een lerarenfamilie in Taiwan en begon met pianospelen toen hij vier jaar oud was, nadat was gebleken dat hij talent had om muziek te maken. Later ging hij ook cello spelen. Zijn favoriete componist was en is nog steeds Chopin. Muzikant. Acteur. Regisseur. Icoon. Al meer dan tien jaar lang verlegt de ‘koning van de Aziatische popmuziek’ grenzen over de hele wereld. Van Taipei tot Hollywood, Jay Chou staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]