Nieuws

SIHH 2018

SIHH 2018

07/01/2018

SIHH breidt uit en innoveert ...

SIHH maakt zich op voor zijn 28ste editie, met zes prestigieuze namen die hun entree maken: Hermès en op de Carré des Horlogers, Armin Strom, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, bijgestaan door F.P.Journe en Romain Gauthier. Dit brengt het totale aantal exposanten op 35, met 18 historische "Huizen" en 17 merken in de Carré des Horlogers.

Professionals, journalisten, verzamelaars en horlogeliefhebbers zullen vanuit alle uithoeken van de wereld reizen om van 15 tot 19 januari 2018 in Genève te zijn voor dit opvallende evenement in "Fine Watchmaking".

Wees klaar voor innovatie en verrassingen op SIHH 2018.

Team Colman kijkt er naar uit om de nieuwe collecties te mogen ontdekken en zal U graag via onze website op de hoogte houden van de nieuwigheden van onze merken.

Kerstshopping

Kerstshopping

15/12/2017

In Antwerpen zullen onze winkel en de Rolex Espace geopend zijn op zondag 17 december van 12 tot 18 uur en op 24 december van 11 tot  16 uur.
Onze winkel in Knokke zal extra geopend zijn op dinsdag 26 december en woensdag 27 december van 10 tot 18 uur.
U bent van harte welkom voor het perfecte advies bij Uw kerstaankopen.

Black Friday

Black Friday

20/11/2017

Black Friday, de vrijdag na Thanksgiving, mag dan wel een jarenlange Amerikaanse traditie zijn, voor deze 2017-editie maken wij bij Colman er een exclusieve aanbieding van! 

Op onze huidige voorraad van Girard-Perregaux horloges, geven wij u een voordeel/korting van maar liefst 40%. 

Daarnaast wordt onze hele stock van Graham en CVSTOS horloges u aangeboden aan -50%! 

 

Wij verwelkomen u met plezier in onze winkels te Knokke en Antwerpen om de collectie van Girard-Perregaux te ontdekken, Graham en CVSTOS vindt u in onze zaak te Antwerpen. 

 

Be there or be square.

Beschikbare uurwerken
GRAND PRIX D’HORLOGERIE DE GENÈVE

GRAND PRIX D’HORLOGERIE DE GENÈVE

08/11/2017

Naar goede gewoonte heeft de prestigieuze ceremonie van de GPHG in het Grand Théâtre de Genève plaatsgevonden en Colman is trots dat Parmigiani Fleurier twee prijzen in de wacht mocht slepen met de Toric Hémisphères Rétrograde in de categorie Travel Time en de Tonda Chronor Anniversaire voor Chronograph.

Met zijn twee tijdzones is de Toric Hémisphères Rétrograde de ideale en ultra precieze reisgenoot terwijl de Tonda Chronor Anniversaire met zijn gouden binnenwerk de perfecte ode is aan de rijke geschiedenis van de chronograaf.

Als enige verdeler van Parmigiani Fleurier voor Antwerpen en Knokke nodigt Colman u dan ook van harte uit om deze twee huzarenstukjes van de haute horlogerie in de winkel te komen bewonderen.

Parmigiani
Zoute Grand Prix 2016

Zoute Grand Prix 2016

6 to 9 october 2016

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de zevende editie van deZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.
De zevende editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 6 tot 9 oktober 2016 wordt Het Zoute het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw.
De Kustlaan en het hippe Albertplein in Het Zoute vormen het ideale kader voor de ZOUTE TOP MARQUES®. Prestigieuze automerken zullen er hun nieuwste modellen en primeurs tentoonstellen.