Messika's nieuwe Muses


 

KATE MOSS

het ultieme idool

Kate Moss, geboren op 16 januari 1974 in de zuidelijke buitenwijken van Londen, regeert sinds de leeftijd van 14 jaar opperst in de modewereld.

“Kate Moss is een icoon in de mode-industrie. Ze symboliseert alles waar ik van houd - edgy, vet, gedurfd, een vrouw “, zegt Valérie Messika.

Met bijna 300 covers, gefotografeerd door Mario Testino en Herb Ritts om er maar een paar te noemen, en geschilderd door kunstenaar Lucian Freud, slaagt Kate Moss erin alle clichés te overstijgen en geeft ze een uniek, tijdloos beeld van zichzelf.

SYLVIA-HOEKS

de toekomst is van haar

Deze Nederlandse tv-ster werd geboren op 1 juni 1983 in Nederland. Sylvia Hoeks, model en actrice, speelde in verschillende actiefilms (Renegades, Blade Runner 2049, The Girl in the Spider's Web). Ze werd gekozen als de 'queen warrior' in de komende serie, See, geproduceerd door Apple.

"Met haar geschoren hoofd en hyper-sexy silhouet belichaamt Hoeks het moderne en ontwrichtende gezicht van mijn trio, dat zowel kracht als zachtheid bezit, androgynie en ultra-vrouwelijkheid combineert", zegt Valérie Messika.

JOAN SMALLS

100% GLAMOUR

Joan Smalls, geboren op 11 juli 1988 in Puerto Rico, is een van de meest gewilde modellen van grote luxemerken geworden.

Het supermodel heeft de modeshows van Victoria’s Secret gelopen.

"Ik wil gewoon doorgaan met het slechten van barrières en iedereen laten zien dat je niet in een mal hoeft te passen om mooi te zijn", zegt ze.

LUCKY MOVE

”Deze collectie is voor ons een manier om Move opnieuw uit te vinden. De inspiratie komt van de medaillons die fungeren als geluksbrengers, talismannen. Lucky Move-sieraden kunnen ook op veel manieren worden gedragen ”, zegt Valérie Messika. De diamanten chokers flitsen gloeiend met cirkels van geel, roze of wit goud.

De XXL-hangers staan ​​op karabijnkettingen en verlichten zegelringen met verschillende soorten geometrie. Alle goud aan de buitenkant en aan de binnenkant verguld en vice versa, Lucky Move kan naar wens worden gegraveerd met namen, datums of zoete berichten aan één kant. Sommige hangers zijn omkeerbaar en bieden een veelzijdige en leuke touch. Een sexy collectie waarvan de aantrekkingskracht is gebaseerd op het contrast tussen de delicate medaillons en het sterke geometrische ontwerp van het Move-motief.

#TRYYOURLUCK

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]