Breitling

Breitling heeft zijn plaats onder de grote horlogemakers van Zwitserland in de eerste plaats te danken aan haar legendarische pilotenhorloges. Met zijn kenmerkende grote wijzerplaat was de Navitimer niet alleen 'de eerste computer voor de piloot', het werd ook een designicoon bij horlogeliefhebbers. Tot op de dag van vandaag produceert Breitling hightech pilotenhorloges met geavanceerde functies die vluchtberekeningen mogelijk maken of SOS-signalen uitzenden.

Naast de lucht veroverde Breitling de oceanen met zijn duikhorloges. Geobsedeerd door alles wat met timing en meten te maken heeft, won Breitling al snel het vertrouwen van duikers die op zoek waren naar technisch geavanceerde uitrusting met de Superocean en Avenger-collectie.

Ontdek de Breitling collecties

229 horloges

Collections

Navitimer

Navitimer

Van vlieginstrument tot icoon

Al 70 jaar is de Breitling Navitimer een van 's werelds meest geliefde mechanische chronografen. De Navitimer-familie introduceert een horlogelegende aan een hele nieuwe generatie.

Shop de Navitimer collectie
Chronomat

Chronomat

Het veelzijdige elegante sporthorloge

Breitling's universele horloge voor al uw uitdagingen, zowel thuis op de rode loper als op het strand. De in 1894 geïntroduceerde Chronomat vierde het eeuwfeest van Breitling in stijl. Hij markeerde de terugkeer van de mechanische chronograaf. Bijna veertig jaar later spreekt de Chronomat nog altijd mannen en vrouwen aan actie en stijl hoog in het vaandel dragen.

Shop de Chronomat collectie
Superocean Heritage

Superocean Heritage

Stijl op zee

De bijgewerkte, verbeterde Superocean Heritage-lijn viert een meer dan 60-jarige erfenis van geweldige Breitling-duikhorloges. Met een ontwerp dat nieuw leven werd ingeblazen, combineert het tijdloze esthetiek met geavanceerde technologie.

Shop de Superocean Heritage collectie
Avenger

Avenger

Extreme prestaties

Kracht in actie. De Breitling Avenger is een studie in superlatieven: ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid; extreme robuustheid en schokbestendigheid; maximale functionaliteit; ongelooflijke leesbaarheid. Het is klaar wanneer u dat bent!

Shop de Avenger collectie
SuperOcean

SuperOcean

Ultiem duiken

De SuperOcean definieert het klassieke duikhorloge. Het werd in 1957 door Breitling gecreëerd om professionele en militaire duikers uit te rusten, maar het werd onmiddellijk omarmd door zowel vrijetijdsduikers als horlogeliefhebbers.

Shop de SuperOcean collectie
Premier

Premier

Wereldse elegantie

In de jaren 40 lanceerde Breitling de originele Premiers, horloges gewijd aan alledaagse elegantie. Nu introduceert de nieuwe Premier-collectie modellen waarvan de elegantie hun historische naam waardig is en waarvan de kwaliteit, prestaties en design-DNA puur Breitling zijn!

Shop de Premier collectie
Aviator

Aviator

Het baanbrekende pilotenhorloge

Direct geïnspireerd op de ontwerpcodes van de Ref. 765 AVI Co-piloot, belichaamt de Classic AVI-collectie Breitlings vroegere banden met de luchtvaart. Ze doet denken aan de cockpitklokken die in de jaren dertig door de Huit Aviation-afdeling werden gemaakt. De Classic AVI is een eerbetoon dat unieke erfgoed met een goed leesbare wijzerplaat en robuuste behuizing. Tegenwoordig viert de collectie de pioniersgeest van vroege piloten en vier legendarische vliegtuigen: de Curtiss P40 Warhawk, de de Havilland Mosquito, de Vought F4U Corsair en de Noord-Amerikaanse P-51 Mustang.

Shop de Aviator collectie
Endurance Pro

Endurance Pro

Professioneel Uithoudingsvermogen

Een van Breitlings vroegste en meest blijvende motto's was "Instrumenten voor Professionals" en de woorden zijn vandaag de dag nog steeds relevant. De horloges in de Professional-familie zijn uitgerust met functies die ze de perfecte partner maken voor elke avonturier.

Shop de Endurance Pro collectie

The Spotlight-squad

Achter de schermen

Charlize Theron, Misty Copeland en Yao Chen - drie getalenteerde vrouwen die worden erkend als de beste op het gebied van podiumkunsten - vormen Breitling's Spotlight Squad. Niet alleen zetten deze felle vrouwen de schijnwerpers op het podium, maar deze self-made filantropen gebruiken hun succes ook om anderen te helpen en te empoweren. Hun overtuiging en onverschrokkenheid zijn aanstekelijk voor iedereen. Samen hebben ze de stereotypen in hun branche getrotseerd, terwijl ze ook vochten voor goede doelen die hen na aan het hart liggen, zoals het oprichten van NGO's. Ze zijn ook alledrie ambassadeurs voor missies van goede wil.

Bij Breitling nemen we nooit genoegen met de status-quo en streven we er altijd naar om het beste te doen wat we kunnen, zowel in ons vak als voor de wereld. Daarom koos Breitling voor Charlize, Misty en Yao als onze Spotlight Squad. Omdat ook zij dezelfde toewijding delen voor verandering, diversiteit en innovatie.

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]