Ons verhaal

Een rijke grootstedelijke geschiedenis.

Een rijke grootstedelijke geschiedenis.

Stijl en uitstraling typeren Colman, een van de toonaangevende juweliers in België. Wij zijn gepassioneerd verdeler van topmerken, zowel in uurwerken als in sieraden. Tevens bezitten wij een eigen gekwalificeerd herstellingsatelier.

U vindt ons in het “historische centrum” van Antwerpen, in de schaduw van de prachtige kathedraal. Historisch is ook ons pand, met reeds een vermelding in 1456. Ondanks onze ligging in het hart van Antwerpen vindt U toch ruimschoots parkeergelegenheid met 2 parkeergarages in de directe omgeving.

U bent van harte welkom in onze winkel waar wij u graag begeleiden in een verleidelijke wereld van bijzondere uurwerken en schitterende sieraden.

Van Kust tot Kust

Van Kust tot Kust

Van de oevers van de Schelde in Antwerpen tot aan de Belgische kust in Knokke.

Sinds 1 juli 2016 maken wij deel uit van het mooie Knokke, we voelen ons vereerd en bevoorrecht door het warme onthaal dat wij in deze karakteristieke stad hebben mogen ontvangen.

Colman werd ontwikkeld, net als Knokke, vanuit een passie. Passie voor het voortreffelijke gecombineerd met service en toewijding kunt u verwachten van Colman. In een ontspannen omgeving langs de kust nodigen wij u uit om te worden verwend door de gerenommeerde merken van echte luxe en vakmanschap.

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]