Parmigiani Fleurier

Opgericht in 1996 door Michel Parmigiani, een legende in de horlogemakerij, is Parmigiani Fleurier een pijler van de Zwitserse haute horlogerie, geworteld in de waarden van restauratie: kennis en nederigheid. Vanuit het hoofdkantoor in Zwitserland beheert het bedrijf een volledig onafhankelijke manufactuur, waarbij elk aspect van de horlogeproductie wordt gecontroleerd. Dit garandeert ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie, wet resulteert in meer dan 30 eigen kalibers en innovaties zoals de TONDA PF GMT Rattrapante.

De TONDA PF-collectie belichaamt ingetogen luxe met zijn minimalistische, rijke stijl, vereenvoudigde complicaties en superieur meesterschap in mechanische kunst, waardoor het het vlaggenschipmodel is voor fijnproevers die op zoek zijn naar tijdloze elegantie.

Terwijl Parmigiani Fleurier de grenzen van traditionele horlogemakerij blijft herdefiniëren, blijft het een baken van vakmanschap en een symbool van privé-luxe voor de puristen van morgen.

 

TONDA PF

Vakmanschap, complexiteit en gestroomlijnde esthetiek naar nieuwe hoogtes brengen

Parmigiani Fleurier vervaardigt horloges die naast accessoires ook iconen van een discreet en persoonlijk luxueus leven zijn. Het Huis richt zich op de 'puristen van morgen' - een culturele elite die erfgoed en superieur vakmanschap waardeert. Elk horloge getuigt van minutieuze horlogemakerij en spreekt degenen aan met een verfijnde gevoel voor stijl en verfijning, en degenen 'die het weten'. Deze uurwerken zijn ontworpen voor de kenner die een onafhankelijke mentaliteit waardeert en belichamen ingetogen verfijning. In een wereld waar kwaliteit en aantrekkingskracht van het grootste belang zijn, staan de horloges van Parmigiani Fleurier als uitzonderlijke iconen, die een uniek, persoonlijk hedonistisch genoegen bieden door hun discrete maar degelijke luxe.

ONTDEK JOUW PARMIGIANI FLEURIER UURWERK

Van slanke, subtiele ontwerpen tot gedurfde, innovatieve creaties: er is een uurwerk voor elke smaak

<strong>TONDA</strong> <em>PF</em>

TONDA PF

EEN ICOON VAN RIJK MINIMALISME

De TONDA PF-collectie is een eerbetoon aan horologische perfectie. De balans van proporties creëert een natuurlijke, opvallende harmonie, die een diepere waardering oproept voor de verfijnde details. De ergonomie van de armband biedt ongeëvenaard comfort, terwijl de Manufactuur kalibers, vervaardigd met een diepgewortelde toewijding aan vakmanschap, leesbaarheid en functionaliteit, elk horloge transformeren in een kunstwerk. Deze collectie is een levendige vertoning die de zintuigen boeit en prikkelt, en belichaamt de essentie van uitmuntende horlogemakerij.

TONDA PF Collectie
<strong>TONDA</strong> <em>PF</em> SPORT

TONDA PF SPORT

EEN ERVARING VAN VRIJHEID EN PLEZIER

De TONDA PF Sport-collectie van Parmigiani Fleurier vervat de essentie van ingetogen luxe gecombineerd met sportieve elegantie. Elk horloge verenigt verfijnd design met prachtige guilloché wijzerplaten met een 'Clou triangulaire'-patroon en duurzame Cordura rubberen banden voor optimaal comfort. Aangedreven door hoogfrequente Manufactuer kalibers, zichtbaar door een saffieren kastdeksel en COSC-gecertificeerd, zijn deze uurwerken vervaardigd voor degenen die elke dag prestaties met stijl willen combineren. Moeiteloos de brug slaand tussen formeel en informeel, biedt de collectie een horologische ervaring die vrijheid en plezier belichaamt.

TONDA PF Sport Collectie
Toric

Toric

DE ESSENTIE VAN DE NIEUWE ELEGANTIE

De TORIC-collectie herleeft door elegantie op gedurfde wijze te herdefiniëren. Elk horloge in deze collectie maakt exclusief gebruik van goud voor de kalibers, wijzerplaten, indexen en wijzers, gecombineerd met gouden en platina kasten die zonder scherpe randen zijn ontworpen en naadloos overgaan in met de hand gestikte nubuck alligatorbanden. Vooraan aanschouwt u handafgewerkte 'grené' wijzerplaten, terwijl de achterzijde Manufactuur kalibers toont die de mechanica overstijgen en grandioze artistieke uitingen worden, wat de kunst van horlogerie belichaamt.

TORIC Collectie
Cultural Calendars

Cultural Calendars

TER ERE VAN CULTURELE DIVERSITEIT

Parmigiani Fleurier is het eerste merk ter wereld dat drie culturele kalenders integreert in één collectie, wat een belangrijke mijlpaal markeert in het engagement van het Huis om culturele diversiteit te vieren door middel van uitzonderlijke tijdmeting. Het assortiment omvat de traditionele Chinese Xiali-kalender, de precisie van de Gregoriaanse jaarlijkse kalender en de baanbrekende introductie van de Hijri Lunar-kalender. Met elke ontwikkeling blijft Parmigiani Fleurier ongekende normen stellen in de wereld van de horlogemakerij, waarbij de rijkdom van wereldculturen wordt omarmd.

TONDA PF culturele kalenders
 World Premieres

World Premieres

BAANBREKENDE DOCH ERGONOMISCHE KALIBERS

In lijn met de minimalistische ethos van de collectie belichamen Parmigiani Fleurier's World Premiere horloges een innovatief maar moeiteloos bruikbaar mechanisme dat een subtiele elegantie behoudt. De baanbrekende GMT Rattrapante complicatie biedt een intuïtieve manier om dubbele tijdzones af te lezen, terwijl de Minute Rattrapante een revolutionaire methode introduceert om minuten te volgen, waarbij precisie wordt gecombineerd met esthetische verfijning. Deze uurwerken vertegenwoordigen een harmonieuze combinatie van technische perfectie en verfijnd design, en herdefiniëren de kunst van horlogemakerij.

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]