Zenith

Time to reach your star

Zenith bestaat om individuen te inspireren om hun dromen na te streven en hen te laten uitkomen - tegen alle verwachtingen in. Sinds de oprichting in 1865 werd Zenith de eerste horloge-manifactuur in de moderne zin van het woord, en de horloges hebben buitengewone figuren vergezeld die groot droomden en ernaar streefden om het onmogelijke te bereiken - van Louis Blériot's geschiedenisvlucht over het Engelse kanaal tot Felix Baumgartner's recordbrekende stratosferische vrije sprong.

Ontdek de collecties

72 horloges

DEFY

CLASSIC CARBON

Lichter. Gedurfder. Innovatiever: Zenith biedt een nieuwe carbonnen make-over van de Defy Classic met een geïntegreerde koolstofarmband - een unicum voor een automatisch horloge - met een totaalgewicht van slechts 65 gram, wat de beheersing van de fabricage van innovatieve en uitzonderlijke materialen aantoont.

Onze collecties

Vaardigheden van generatie tot generatie doorgeven om de toekomst te smeden.
Vervulling van het lot van een Zwitserse horlogerie die consequent wordt aangevuurd door durf, authenticiteit en passie sinds 1865.

Defy

Defy

INNOVATION AND ACCURACY

"This is Zenith’s laboratory, a platform for our wildest visions of watchmaking. It is the equivalent of "concept cars" in the automotive world. This is where we innovate the most." 

Romain Marietta, Head of Product

Ontdek de Defy Collectie
PILOT

PILOT

RELIABILITY AND IMPACT

The modern Zenith Pilot Collection pays tribute to the extraordinary pioneering spirit of the time, built for the adventurers of today.

Ontdek de Pilot collectie
ELITE

ELITE

REFINEMENT AND SIMPLICITY

Ergonomic, sophisticated and timelessly chic, the Elite Collection is Zenith's rendition of timeless elegance.

Ontdek de Elite collectie
CHRONOMASTER

CHRONOMASTER

ICONIC AND TIMELESS

Contemporary proportions and avant-garde design elements paired with innovative materials - inside and out.

Ontdek de Chronomasters
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]