Meistersinger Antwerpen Editie


 

Weten waar Thuis is

De MeisterSinger City Edition 2019

MeisterSinger maakt mechanische horloges voor mensen die weten wat voor hen belangrijk is. Dit omvat het speciale type display dat de tijdstroom niet verdeelt in hectische kleine eenheden. En ook het uitgebalanceerde esthetische ontwerp van de uurwerken in de grote traditie van het maken van wetenschappelijke instrumenten. Afhankelijk van hoe opvallend het is, kan een horloge een verklaring afleggen. Hoe dan ook, het is iets dat een persoonlijke bevestiging geeft telkens wanneer je ernaar kijkt; niet alleen qua stijl.

Thuis vertegenwoordigd met een foto en een motto

Deze keer is de basis het klassieke model No.03-40mm, dat zowel mannelijke als vrouwelijke polsen past met zijn bescheiden diameter. De donkerblauwe wijzerplaat heeft een fijne zongeborstelde afwerking. In tegenstelling tot het standaardmodel zijn de aangebrachte uurmarkeringen en de ring van het datumvenster goudkleurig. En de wijzerplaat heeft de woorden "City Edition" in fijne cursieve letters. De trouw aan de plek die het hart van de drager dierbaar is, blijft privé en is te vinden op de achterkant: een typisch silhouet op de glazen achterkant toont de plek waar de eigenaar zich thuis voelt. Bovendien is een motto gegraveerd in de roestvrijstalen kast - soms traditioneel, soms gerelateerd aan een recente gebeurtenis.

Onnodig te zeggen dat de dragers van zo'n horloge zich bewust zijn van de subtiele verschillen met het productiemodel; ze herkennen de City-editie om de pols van iemand anders en vragen hen misschien naar hun favoriete plek. Een voorliefde voor de plaats die thuis wordt genoemd, kan diepe verbindingen tot stand brengen, vooral als thuis niet dezelfde plaats is.

De horloges van de City Edition 2019 worden aangedreven door een Zwitsers automatisch uurwerk, dat zichtbaar is door de geschroefde achterkant van de 40 mm roestvrijstalen kast. Ze zijn waterdicht tot 5 bar en worden geleverd met een lederen zadelband.

De Antwerpen City Editie

Voor de Antwerpen City Editie is Meistersinger een samenwerking aangegaan met Juwelier Colman. Aan de achterzijde vindt U de skyline van Antwerpen en het ‘Motto’ van de stad Antwerpen: De rest is parking. Het uurwerk wordt in een genummerd en gelimiteerde oplage van 10 stuks geproduceerd.

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]