Betalingsmogelijkheiden

Identiteit van de verkoper

Deze website is eigendom van Colman Antwerpen BVBA, onderdeel van COSC nv (hierna ‘Colman’)
Colman Antwerpen BV
Eiermarkt 7
2000 Antwerpen
België

E-mailadres: info@colman.be
Telefoonnummer: +32 3 231.11.11
Ondernemingsnummer: BE0646.673.957
Bankrekeningnummer: BE59 7310 4046 3826

Betaalmethoden

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Veilig online betalen

Colman biedt een systeem van beveiligde betalingen aan via Stripe en Mollie, voor zowel Mastercard, Visa, Bancontact en Paypal. Er kan ook via overschrijving betaald worden.

Stripe/Mollie maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL) om het betalingsproces te vergemakkelijken. Betalingsgegevens zoals krediet-/bankkaart nummers, codes, enz. worden alleen gebruikt om de specifieke transactie af te handelen. De informatie die nodig is voor de betaling wordt gecodeerd tijdens het proces, verwijderd nadat de transactie is voltooid en verrekend met de kredietkaartmaatschappij.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling die niet teruggedraaid kan worden door de klant. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

Bankoverschrijving

U kan het verschuldigde bedrag ook overschrijven op rekening BE59 7310 4046 3826 met de vermelding van uw ordernummer.

Lees ook onze Algemene Voorwaarden

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]