CHANEL

Voor CHANEL gaat tijd niet alleen over de seconden die wegtikken op een wijzerplaat. Het is een nooit eindigende dans tussen een ogenblik en de eeuwigheid, tussen het heden en de codes van Gabrielle Chanel.

Sinds 1987 komt deze unieke visie tot uiting in elk CHANEL-horloge, een belichaming van een tijdloze stijl en eeuwige allure.

Gekenmerkt door de creatieve vrijheid geïntroduceerd door Mademoiselle in couture, combineren deze stukken de creativiteit van de Place Vendôme Studio met de uitzonderlijke Zwitserse productie-expertise in La Chaux-de-Fonds.

61 horloges

PREMIÈRE EDITION ORIGINALE

PREMIÈRE EDITION ORIGINALE

Het PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE horloge, een heruitgave van het allereerste horloge van het Huis, wordt gedragen als een sieraad. Deze creatie is geïnspireerd op de kenmerkende codes van het Huis en het bijzondere lijnenspel doet denken aan de stop van de N°5 parfumflacon. Een soepele schakelband doorvlochten met leer, geïnspireerd op de ketting van de klassieke CHANEL handtassen. Een zwartgelakte wijzerplaat met gouden wijzers en zonder cijfers die het essentiële benadrukt: een gevoel van vrijheid en durf dat uniek is voor CHANEL.

PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE
J12

J12

Geïnspireerd door de slanke lijnen van America's Cup raceauto's en -jachten, is de J12 een icoon van de 21e-eeuwse horlogerie. Een uurwerk ontworpen door de creatiestudio’s op Place Vendôme in Parijs en geassembleerd door de CHANEL Manufacture in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland.

De J12 Collectie
PREMIÈRE

PREMIÈRE

In 1987 creëerde CHANEL zijn allereerste horloge: de PREMIÈRE, geïnspireerd op de kenmerkende codes van het Huis. De kast doet denken aan de stop van de N°5-parfumflacon. Het originele bandje waarin aanvankelijk leer is verwerkt – net zoals de ketting van de klassieke CHANEL handtassen – wordt opnieuw uitgebracht in kettingvorm, in keramiek of met een fluweelachtige afwerking. Een horloge met een tijdloos, vrouwelijk ontwerp dat u dag en nacht kunt dragen.

De PREMIÈRE Collectie
BOY·FRIEND

BOY·FRIEND

Pure lijnen, uitgebalanceerde verhoudingen, geperfectioneerde vormen: het BOY·FRIEND horloge is een verleidelijke mix van durf en terughoudendheid. Radicaal elegant, durft het gevestigde waarden uit te dagen, waardoor de scheiding tussen mannelijke en vrouwelijke stijl worden overstegen.

De BOY·FRIEND Collectie
Code Coco

Code Coco

CODE COCO definieert de karakteristieke stijl van de nieuwste CHANEL horlogecollectie. Een bandje met doorgestikt motief en een emblematische sluiting sieren het meest iconische horloge van het Huis.

De Code Coco collectie
Monsieur

Monsieur

Het Monsieur-horloge representeert perfecte geometrie, zuivere rondingen en gestroomlijnde digitale afbeeldingen. Dit is het eerste uurwerk dat speciaal ontworpen en geproduceerd is door CHANEL Manufacture. Het kaliber weerspiegelt de waarden van CHANEL met betrekking tot esthetiek en technische uitmuntendheid — net als de elegantie aan voor- en achterzijde van het horloge.

De Monsieur collectie
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]