CHANEL

De Horloge Manufacture

Van de eerste ontwerpen tot de laatste controles: de creatie van een nieuw CHANEL horloge vereist de nauwe samenwerking van verschillende métiers, die elkaar aanvullen en een gemeenschappelijk drijfveer hebben. Er vindt een diepgravende dialoog plaats tussen de Creatiestudio in Parijs en de Zwitserse horlogespecialisten.

Van de Creatiestudio in Parijs...
Elk horloge begint als een idee dat vorm krijgt in de Creatiestudio, onder leiding van Arnaud Chastaingt. Deze bevindt zich aan de Place Vendôme, op een steenworp afstand van de rue Cambon, het epicentrum van het CHANEL universum.

...tot de Horloge Manufacture in Zwitserland.
De creatieve ingevingen van de ontwerpers krijgen een vervolg in de vaardigheid en de zorgvuldigheid van de horlogespecialisten, die de ambities realiseren van de Creatiestudio in de CHANEL Horloge Manufacture in La Chaux-de-Fonds.

55 horloges

LA MONTRE PREMIÈRE

LA MONTRE PREMIÈRE

Het PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE horloge, een heruitgave van het allereerste horloge van het Huis, wordt gedragen als een sieraad. Deze creatie is geïnspireerd op de kenmerkende codes van het Huis en het bijzondere lijnenspel doet denken aan de stop van de N°5 parfumflacon. Een soepele schakelband doorvlochten met leer, geïnspireerd op de ketting van de klassieke CHANEL handtassen. Een zwartgelakte wijzerplaat met gouden wijzers en zonder cijfers die het essentiële benadrukt: een gevoel van vrijheid en durf dat uniek is voor CHANEL.

Ontdek de Première collectie
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]