CHANEL

Voor CHANEL gaat tijd niet alleen over de seconden die wegtikken op een wijzerplaat. Het is een nooit eindigende dans tussen een ogenblik en de eeuwigheid, tussen het heden en de codes van Gabrielle Chanel.

Sinds 1987 komt deze unieke visie tot uiting in elk CHANEL-horloge, een belichaming van een tijdloze stijl en eeuwige allure.

Gekenmerkt door de creatieve vrijheid geïntroduceerd door Mademoiselle in couture, combineren deze stukken de creativiteit van de Place Vendôme Studio met de uitzonderlijke Zwitserse productie-expertise in La Chaux-de-Fonds.

59 horloges

J12

J12

Geïnspireerd door de slanke lijnen van America's Cup raceauto's en -jachten, is de J12 een icoon van de 21e-eeuwse horlogerie. Een uurwerk ontworpen door de creatiestudio’s op Place Vendôme in Parijs en geassembleerd door de CHANEL Manufacture in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland.

Ontdek
PREMIÈRE

PREMIÈRE

The Première case evokes the octagonal design of the Place Vendôme, a symbol of architectural perfection and timelessness that resonates with the feminine allure of the watch. Slip it on the wrist and wear it from day into night.

De Première kast verwijst naar het achthoekige ontwerp van de plaats Vendôme, een symbool van architecturale perfectie en tijdloosheid dat resoneert met de vrouwelijke allure van het horloge. Draag het van dag tot nacht om de pols.

Ontdek
BOY·FRIEND

BOY·FRIEND

Pure lijnen, uitgebalanceerde verhoudingen, geperfectioneerde vormen: het BOY·FRIEND horloge is een verleidelijke mix van durf en terughoudendheid. Radicaal elegant, durft het gevestigde waarden uit te dagen, waardoor de scheiding tussen mannelijke en vrouwelijke stijl worden overstegen.

Ontdek
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]