Maison Fred

Ongeëvenaarde creativiteit en expertise gecombineerd met virtuositeit in het zetten en lakken.

Dit definieert de visie van Maison FRED op juwelen, waarbij vakmanschap wordt gecombineerd met een gevoel voor stijl. Dit is terug te zien in de gedurfde, aanpasbare tiara's van het merk, die de drager kan transformeren met een hanger of oorbellen.

De juwelen van Maison FRED hebben een geschiedenis van het kiezen van levendige, natuurlijk gekleurde stenen en het combineren van diamanten, saffieren, robijnen, amethisten of zelfs kwarts met de verschillende tinten goud. Harde, fijne stenen of materialen zoals lak, keramiek en moeder-of-parel tooien ook de vele creaties van Maison FRED.

Andere kenmerkende elementen van de stukken van FRED zijn gespen, kabels, koorden en schakels, of ze nu flexibel of vast zijn, enkelvoudig of gecombineerd. Ten slotte uit de wens van Maison FRED om juwelen vreugdevol te maken en plezier en creativiteit in het dagelijks leven te brengen zich in de mogelijkheid om stenen en armbanden te mixen en matchen.

257 juwelen

The Sunshine Jeweler

Fred nodigt je uit om het leven en de zon te vieren

In the heart of the French Riviera, surrounded by landscapes of timeless beauty, FRED invites you to celebrate life and the sun. In its new campaign, the House showcases the shimmering radiance of the ‘Sunshine Jeweler’.

In het hart van de Franse Riviera, omringd door landschappen van tijdloze schoonheid, nodigt Fred je uit om het leven en de zon te vieren. In zijn nieuwe campagne toont het Huis de glinsterende uitstraling van de ‘Sunshine Jeweler’.

Force 10

Force 10

De Force 10 collectie kan op duizend-en-een manieren worden gedragen, elke dag, zoals men zelf wil. Zowel tijdloos als modern dankzij de verwisselbaarheid, past de unisex esthetiek bij elke persoonlijkheid. Door de onverwachte ontmoeting tussen een gevlochten stalen zeilkabel en een gouden gesp, twee materialen die eerder als tegenpolen werden beschouwd, heeft Fred zijn stempel gedrukt op de geschiedenis van de sieraden. Deze opvallende avant-gardistische visie heeft geleid tot een collectie die zowel ontspannen als luxueus is, met armbanden, ringen, kettingen, oorbellen, met of zonder diamanten, maar ook zonnebrillen. Aan het oorspronkelijke creatieve lef werd veelzijdigheid toegevoegd, en een energiek spectrum van levendige kleuren.

Ontdek de Force 10 collectie
Chance Infinie

Chance Infinie

Grijp de opportuniteit en waag je kans. Dit is het pad dat Fred Samuel zijn hele leven heeft gevolgd. En het pad dat heeft geleid tot de creatie van de sieraden- en haute joaillerie-collectie Chance Infinie, die de zachtheid en kracht van vrouwelijkheid viert. Geïnspireerd door de lemniscaat, een teken van oneindigheid en eeuwigheid, lijkt het oneindige Chance-motief eeuwig. Op de huid geplaatst, zo dicht mogelijk bij de ziel, werkt deze oneindige krul als een talisman. Op de vinger van een vrouw ontvouwt de Chance Infinie-ring zijn charme als een kostbaar amulet. Beschikbaar als kettingen, oorbellen en armbanden, met pavé diamanten en andere stenen zoals robijnen, of versterkt door turquoise lak, stralen de delicate en vrouwelijke krullen van Chance Infinie zelfvertrouwen en joie de vivre uit.

De Chance Infinie collectie
Pretty Woman

Pretty Woman

Fred viert de liefde en wijdt er een grote collectie van zowel sieraden als haute-joaillerie aan: 'Pretty Woman'. Vandaag de dag, wanneer liefde zoveel persoonlijke betekenis heeft voor ons allemaal, haalt Fred inspiratie uit deze iconische ketting om zijn nieuwe collectie Pretty Woman te maken tot een moderne uitdrukking van de vele verschillende facetten van de liefde onder het motto 'your way your love'.

Deze visie wordt vastgelegd in een onderscheidende esthetiek, 'het hart in een hart', en een collectie voor vrouwen die verkrijgbaar is in verschillende stijlen: kettingen, ringen, armbanden in goud, diamanten en rubellieten. Meer dan enige andere collectie nodigt Pretty Woman uit tot het spel van mix en match.

Pretty Woman
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]