TAG Heuer

Zwitserse avant-garde

In 1860 werd TAG Heuer – destijds bekend als Heuer – opgericht door Edouard Heuer in Saint-Imier, Zwitserland. In de afgelopen 160 jaar is er veel veranderd, maar de toewijding van het merk aan het innoveren en ontwikkelen van geavanceerde horlogecreaties is constant gebleven.

Als referentie in luxe chronograaf horloges hebben TAG Heuer's innovaties gelijke tred gehouden met de evoluties in sport. De uurwerken maken het mogelijk om elke fractie van een seconde van een prestatie vast te leggen. Van de polsen van de coureurs die de geschiedenis van de autosport hebben getekend tot aan jouw pols: TAG Heuer-horloges maken een blijvende indruk doorheen de tijd.

De TAG Heuer collecties | De nalatenschap

De collecties

Aqua Racer

Aqua Racer

VOORBIJ DE GRENS

Gesmeed voor het diepe en geschikt voor elke ondergrond, verlegt het ultieme gereedschapshorloge de grenzen van luxe tijdwaarneming. Dit ultieme gereedschapshorloge is gemaakt van stevige materialen en wordt nieuw leven ingeblazen.

Shop de Aquaracer Collectie
Carrera

Carrera

GEBOREN OP HET CIRCUIT IN 1963

Met verfijnde indexen en wijzers om het licht beter te vangen is de TAG Heuer Carrera gemakkelijk af te lezen op volle snelheid. Parallelle en langwerpige nokken die solide en stevig aanvoelen om de pols, en een metalen kroon voor een elegant en toch sportief gevoel.

Shop de Carrera collectie
Monaco

Monaco

HET HORLOGE DAT GEINSPIREERD WERD DOOR MOTORRACING

Een designklassieker die geliefd is bij kenners: de iconsiche Monaco is cooler en geavanceerder dan ooit.

Shop de Monaco Collectie
Autavia

Autavia

GEWORTELD IN DE GESCHIEDENIS

Twee pijlers kenmerken de geschiedenis van TAG Heuer: auto en luchtvaart. Oorspronkelijk gebruikt voor dashboardtimers voor auto's en vliegtuigen vanaf 1933, vindt de Autavia later zijn weg naar polshorloges.

Shop de Autvavia Collectie
Formula 1

Formula 1

EEN HISTORISCHE PASSIE

Door zijn legendarische coureurs zoals Juan Manuel Fangio en Ayrton Senna, is de toewijding van TAG Heuer aan de Formule 1 ongeëvenaard.

Shop de Formula 1 collectie
Link

Link

COMFORT EN AVANT-GARDE ESTHETIEK

Beweging, zuiverheid, ronding, precisie, een bijna vloeibaar-metaal dynamiek in zijn gestroomlijnde vorm en silhouet - dit zijn de kenmerkende waarden van de TAG Heuer Link.

Shop de Link Collectie

RIJKE MOTORSPORT GESCHIEDENIS

Het zijn de originele rebellen en racers. Van "The King of Cool" tot "The Master", de nummer één van de Formule 1, waren onze Heritage-ambassadeurs hun tijd ver vooruit.
Zelfs als we de trendsetters van morgen verwelkomen, blijven we deze tijdloze legendes vieren. Ze inspireren ons nog elke dag.

AYRTON SENNA

AYRTON SENNA

Ayrton Senna wordt beschouwd als een van de beste coureurs aller tijden en belichaamt de zoektocht naar perfectie en prestaties. Zijn drie Formule 1-wereldkampioenschappen in 1988, 1990 en 1991, zijn 41 Grand Prix-overwinningen en zijn 65 polepositions maken Senna legendarisch. Zijn charisma ging verder dan de paddocks. Snel en onverschrokken, stopte de Braziliaan nooit met het verleggen van de grenzen om het publiek races vol passie en zwier aan te bieden. In 1991 was hij het gezicht van de allereerste #dontcrackunderpressure-campagne en blijft hij de perfecte belichaming van deze filosofie.

Ontdek de Formula 1 Collection
STEVE MCQUEEN

STEVE MCQUEEN

Steve McQueen en TAG Heuer is een prachtig verhaal dat Hollywood waardig is. Een film uit 1970 waarin de King of Cool het scherm breekt met zijn staalblauwe ogen en zijn TAG Heuer Monaco om zijn pols. Van de beroemde film "Le Mans" tot "Bullit" en autoracen, hield Steve McQueen van uitdagingen en pure spanning. Decennia later blijft de acteur nieuwe generaties fascineren en de waarden van TAG Heuer belichamen. Een eeuwig icoon dat graag verleidde en grenzen bleef verleggen.

Ontdek de Monaco collectie
JUAN-MANUEL FANGIO

JUAN-MANUEL FANGIO

Juan-Manuel Fangio heeft altijd de grenzen van de tijd getrotseerd. In een tijd waarin rijders ouder dan 30 jaar als "te oud" werden beschouwd, debuteerde El Maestro pas op 37-jarige leeftijd in de ultracompetitieve wereld van de Formule 1. Deze durf wordt bekroond met vijf wereldkampioenschappen.

Ontdek de Carrera collectie
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]