Nieuwe Tudor Ranger

Nieuwe Tudor Ranger

TOOLWATCH VAN DE AVONTURIER

Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van de Britse Noord Groenland Expeditie presenteerde TUDOR vorig  jaar de nieuwe  Ranger, een toolwatch dat de spirit van dit gedurfde avontuur viert, compleet met Manufactuur kaliber MT5402, een kast van 39 millimeter en een sluiting met snel verstelsysteem.

DE SPIRIT

VAN DE RANGER

Op 8 juli 1952 verliet de British North Greenland Expedition Deptford, een gebied aan de oevers van de Theems in Londen, voor een twee jaar durende wetenschappelijke missie om de ijskappen in Groenland te bestuderen. Uitgerust met het gloednieuwe Oyster Prince model, het eerste horloge van TUDOR dat zowel automatisch als waterdicht was, voerden de leden van de expeditie, voornamelijk Britse wetenschappers en zeelieden, diepgaande glaciologische en seismische onderzoeken uit op verschillende locaties. TUDOR vroeg hen ook om prestatiegegevens te verzamelen voor de 30 Oyster Prince horloges die onder extreme omstandigheden zouden worden gedragen.

DE SPIRIT VAN DE BRITSE NOORD GROENLAND EXPEDITIE
DE SPIRIT VAN DE BRITSE NOORD GROENLAND EXPEDITIE

Het is de avontuurlijke geest van deze pioniers van de arctische exploratie, die de nieuwste  versie van de Ranger viert, met een toegankelijke combinatie van geavanceerde horlogetechnologie en historische esthetiek.

RANGER, DE ULTIEME TOOLWATCH
RANGER, DE ULTIEME TOOLWATCH

Ranger zet, binnen de TUDOR-collectie, de traditie van het expeditiehorloge verder, geboren met de Oyster Prince horloges gebruikt door de leden van de Britse Noord Groenland Expeditie. Een robuust, praktisch en toegankelijk instrument.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE
GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De TUDOR Ranger respecteert de esthetische normen die in de loop van zijn geschiedenis zijn ontwikkeld, met name de wijzerplaat met Arabische cijfers op 3, 6, 9 en 12 uur, terwijl het nieuwe state-of-the-art technische elementen bevat, met name een high- manufactuur kaliber en een TUDOR "T-fit" sluiting voor optimaal comfort. Dit alles met 5 jaar internationale, en overdraagbare, garantie.

Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]