Eiermarkt 9, Antwerpen

Foto gallerij

In het hart van het historische centrum

Juwelier Colman is trotse bezitter van het officiële 'Antwerps Most Brilliant' label.

Wat is dit label? Antwerp’s Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Zij maken de reputatie van Antwerpen als wereldcentrum van de diamant helemaal waar.

Hoe verkrijgt een juwelier dit label? Om het Antwerp’s Most Brilliant label te verdienen, moet de juwelier aan 30 strenge kwaliteitsvoorwaarden voldoen. De juweliers met label blinken onder meer uit in duurzaamheid, veiligheid, moraliteit, transparantie, service en bedrijfsstabiliteit. Uiteraard voldoen ze ook aan de Belgische wetgeving op economisch, sociaal en fiscaal vlak. Kortom: stuk voor stuk juweliers die dit label helemaal verdienen.

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd? Je verdient het label pas na een onafhankelijke audit van Kiwa, een geaccrediteerd audit- en controlebureau, die de juwelier elk jaar opnieuw controleert op 30 strikte criteria. Kiwa maakt een bindend rapport op na zijn audit. Enkel bij een excellente score op elk van de criteria wordt het label uitgereikt door de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre. Het label staat bovendien onder toezicht van de beroepsfederatie voor juweliers Ars Nobilis en FOD Economie.

Juwelier Colman verklaart dat zij ten allen tijde conform de eisen van de kwaliteitslabel Antwerps's Most Briljant werken en ervoor zorgt dat hun personeel op de hoogte is van deze verklaring en zich hier ook naar schikt.

Adres

Eiermarkt 9
2000 Antwerpen - België
BE0646.673.957

Openingsuren

maandag - zaterdag: 10u - 18u
1e zondag van de maand: 12u - 17uOnze merken

Rolex
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]