Gemaakt om lang mee te gaan

ONDERHOUD EN REPARATIES VAN ROLEX-HORLOGES BIJ COLMAN

Rolex-horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan. Bij iedere stap van de ontwikkeling en de productie - van het ontwerp tot het moment dat een Rolex-horloge het atelier verlaat - is kwaliteit het allerbelangrijkste criterium. Daarom kan een Rolex-horloge eindeloos blijven functioneren. Het uurwerk kan van generatie op generatie worden overgedragen en zo meerdere levens hebben.

VERTROUW OP ONZE EXPERTS

VERTROUW OP ONZE EXPERTS

Omdat er jaren overeen kunnen gaan voor uw Rolex weer een onderhoudsbeurt krijgt, verdient uw horloge al onze aandacht. Als erkend Rolex Servicecentrum streeft [naam retailer] ernaar om u een eersteklas aftersalesservice te bieden. Dankzij de strenge normen en deskundigheid van onze horlogemakers zal uw Rolex-horloge gedurende lange tijd goed blijven functioneren en behoudt het zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid en buitengewone glans.

HET ONDERHOUD VAN UW ROLEX BIJ ‭COLMAN‬

HET ONDERHOUD VAN UW ROLEX BIJ ‭COLMAN‬

COLMAN‬ is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van door Rolex getrainde horlogemakers, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun professionaliteit en vakkundigheid. Wij volgen de Rolex-onderhouds­procedure waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat ieder uurwerk dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan zijn originele functionele en esthetische normen.

UW ERKENDE SERVICECENTRUM
UW ERKENDE SERVICECENTRUM

UW ERKENDE SERVICECENTRUM

De horlogemakers in onze ultramoderne ateliers zijn opgeleid volgens strenge criteria die de uitmuntendheid moeten waarborgen en worden regelmatig gecontroleerd door Rolex. Van het aanpassen van de lengte van een band tot het restaureren van een historisch horloge, elk type onderhoud aan een Rolex-horloge kan worden toevertrouwd aan ‭COLMAN‬.

DE ROLEX-ONDERHOUDSPROCEDURE

DE ROLEX-ONDERHOUDSPROCEDURE

De Rolex-onderhouds­procedure zorgt ervoor dat elk uurwerk dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan de originele functionele en esthetische normen. Elk uurwerk wordt minutieus gecontroleerd en de kast en de horlogeband worden gereinigd en gepolijst om de glans te herstellen. De precisie van het uurwerk en de waterdichtheid worden zorgvuldig gecontroleerd om de kwaliteit en de betrouw­baarheid te garanderen die u van een Rolex-horloge mag verwachten.

Ontdek meer
TWEE JAAR ONDERHOUDS­GARANTIE

TWEE JAAR ONDERHOUDS­GARANTIE

Na een uitgebreide onderhoudsbeurt is uw Rolex gedekt door een tweejarige onderhoudsgarantie. Deze garantie geldt niet voor beschadiging ten gevolge van ongelukken of verkeerd gebruik van het horloge. Bij tussenkomst van een niet door Rolex bevoegde derde of bij toevoeging van onderdelen die niet door Rolex zijn vervaardigd, vervalt de garantie.

Onderhoud van uw Rolex
Onderhoud van uw Rolex

Neem contact op met Colman

Contact
Winkelmandje
item
[line1] [line2]
[price] [quantity]